Categories
Магазин Разговори за мода и убавина

Кој ги креираше најубавите капути кои ги носевме оваа зима?

Зимата и официјално ни замина. Па откако календарски ја испративме, слободно можеме да си седнеме и да ги сумираме впечатоците за парчињата кои се носеа. Инспиратифф фаворит се дефинитивно капутите креирани од нашата дизајнерка Антонија Ристовска.

Впечатливи бои, игриви детаљи, беспрекорен крој, едноставно совршено. Погледнете ги нашите нај, најомилени модели подолу 😊

Фото: Принт скрин од инстаграм профилот на @antonijaristovska
Фото: Принт скрин од инстаграм профилот на @antonijaristovska
Фото: Принт скрин од инстаграм профилот на @antonijaristovska
Фото: Принт скрин од инстаграм профилот на @antonijaristovska
Фото: Принт скрин од инстаграм профилот на @antonijaristovska
Фото: Принт скрин од инстаграм профилот на @antonijaristovska
Фото: Принт скрин од инстаграм профилот на @antonijaristovska
Фото: Принт скрин од инстаграм профилот на @antonijaristovska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *