Categories
Магазин

Книгите кои ги читаше Тоше Проески

Кој ја посетил спомен куќата на нашиот Тоше Проески во неговото родно Крушевознае дека помеѓу неговите работи се наоѓаат и дел од книгите кои тој ги поседувал. Станува збор за книги кои придонесуваат за значителен духовен развој, и за сите нас љубители на пишаниот збор, може да бидат прекрасна препорака и поттик да ги прочитаме.

Меѓу нив се следниве:

Мост преку вечноста од Ричард Бах

Книга за патиштата на љубовта и вечните животни дилеми.

Најголемата лекција на животот од Мич Елбом

Книга за која многумина кажале дека им го променила начинот на размислување и на гледање на нештата.

Тајната на Шамбала од Џејмс Редфилд

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *