Categories
Дом и Декор Интервјуа

За цвеќето и неговата убавина со Сузана Крстевска

Цвеќињата ни помагаат да се чуствуваме подобро, тие се сонце, храна и лек за душата затоа да бидеме градинари на нашиот дух кои знаат дека без темнина ништо не се раѓа но и дека без светлина ништо не процветува.

Драги наши инспиратиффци, овие мисли се само увертира во разговорот со Сузана Крстевска од Свети Николе, долгогодишен одгледувач на цвеќиња.