Categories
Храна и Рецепти

Најбрзиот празничен десерт ✨😋😋✨

Почитувани Инспиратиффци, нам ни тргна со десертите😊😁

Овој пат Ива го сподели со нас нејзиниот рецепт за најбрзите колачиња на цел свет. 😊

Categories
Храна и Рецепти

Највкусните новогодишни колачиња By Iva ✨😊😋✨

Драги наши,

Ветено, сторено. Нашата вредна Ива ни го испрати и нејзиниот рецепт за Новогодишни колачиња. Во прилог рецептот за подготовка, а очекуваме и слики како вам ви излегле.

Categories
Интервјуа Магазин Храна и Рецепти

Омилените состојки за готвење на Ива и еден од нејзините омилени рецепти за специјални пригоди

Драги наши позитивци,

Денеска во рубриката Животен стил ни гостува преслатката Ива Крстевска Бакулев. А верувајте, уште послатки се нејзините специјалитети.

Нејзиниот блог  Iva’s kitchen and travel diaries е воодушевувачко интернет катче од кое може да црпите инспирација и идеи за вашите секојдневни мениа.