Уникатен македонски накит од сребро и волна, го дизајнира стружанката Сара Матовска Јолеска

Од Струга ни доаѓа една преубава приказна,  во која главната хероина е младата и бескрајно креативна…

Кој ги креираше најубавите капути кои ги носевме оваа зима?

Зимата и официјално ни замина. Па откако календарски ја испративме, слободно можеме да си седнеме и…