Categories
Магазин Разговори за мода и убавина

Кој ги креираше најубавите капути кои ги носевме оваа зима?

Зимата и официјално ни замина. Па откако календарски ја испративме, слободно можеме да си седнеме и да ги сумираме впечатоците за парчињата кои се носеа. Инспиратифф фаворит се дефинитивно капутите креирани од нашата дизајнерка Антонија Ристовска.