Најбрзиот празничен десерт ✨😋😋✨

Почитувани Инспиратиффци, нам ни тргна со десертите😊😁 Овој пат Ива го сподели со нас нејзиниот рецепт…

Највкусните новогодишни колачиња By Iva ✨😊😋✨

Драги наши, Ветено, сторено. Нашата вредна Ива ни го испрати и нејзиниот рецепт за Новогодишни колачиња.…

Омилените состојки за готвење на Ива и еден од нејзините омилени рецепти за специјални пригоди

Драги наши позитивци, Денеска во рубриката Животен стил ни гостува преслатката Ива Крстевска Бакулев. А верувајте,…