Categories
Интервјуа Кариера Магазин

Фузија на убавото и корисното-овошните букети на Луција🌸🍓

Драги Инспиратиффци, денеска ви претставуваме една исклучителна талентирана и креативна девојка, прекрасната Луција Србакова.

Се прашувате кој е нејзиниот талент?🤷‍♀️🤷‍♂️

Нејзината неверојатна способност да направи фузија на убавото и корисното.

Букетот цвеќе отсекогаш важел за најприкладниот знак на внимание за секоја пригода, без разлика дали сме поканети на  некоја прослава или едноставно сакаме да изненадиме некого без некој посебен повод.

Фото: Приватна архива на Луција

Е сега, нашата девојка, ни приредува изненадување на квадрат. 😊

Categories
Дом и Декор Интервјуа

За цвеќето и неговата убавина со Сузана Крстевска

Цвеќињата ни помагаат да се чуствуваме подобро, тие се сонце, храна и лек за душата затоа да бидеме градинари на нашиот дух кои знаат дека без темнина ништо не се раѓа но и дека без светлина ништо не процветува.

Драги наши инспиратиффци, овие мисли се само увертира во разговорот со Сузана Крстевска од Свети Николе, долгогодишен одгледувач на цвеќиња.