Categories
Интервјуа Магазин Разговори за мода и убавина

Неколку вистини за ботоксот

Во денешната рубрика Разговори за мода и убавина, имаме многу интересен соговорник, доктор Атанас Атанасов, доктор по општа медицина и сертифицирано лице за администрирање ботокс. Со него ќе поразговараме малку поопширно за ботоксот и ќе разоткриеме многу митови и вистини на оваа тема.