Categories
Интервјуа Магазин Разговори за мода и убавина

Неколку вистини за ботоксот

Во денешната рубрика Разговори за мода и убавина, имаме многу интересен соговорник, доктор Атанас Атанасов, доктор по општа медицина и сертифицирано лице за администрирање ботокс. Со него ќе поразговараме малку поопширно за ботоксот и ќе разоткриеме многу митови и вистини на оваа тема.

Categories
Животен стил Магазин Разговори за мода и убавина

На што да обрнеме внимание кога порачуваме облека преку интернет?

Во државава во последниот период се зголемија онлајн продавниците на облека и чевли, (што е супер) некои од нив и пред короната беа продавници кои работеа само со онлајн продажба , но добар дел се и физички продавници кои воведоа и онлајн продажба за своите потрошувачи. Понекогаш сме пресреќни кога ќе ни пристигне пратката бидејќи ептен ни се погодила а понекогаш знае да не удри и бран на мало разочарување. Како и да е, потребно од наша страна е да се осигураме во неколку работи пред да ја направиме нарачката.

Categories
Магазин Разговори за мода и убавина

Аксесоарите, прва помош за стилизирање на тенката коса?

И јас сум една од оние девојки кои мака мачат со густината на косата, иако последниве години користењето на соодветен шампон и внесувањето на витамини многу ми помогна во овој поглед, сепак открив и неколку трикови кои визуелно го зголемуваат волуменот на косата.

This image has an empty alt attribute; its file name is The-Molly-Mini-Headband.png
фото:Pinterest